09.12.2021 18:45 CET

Sparta Praha (CZE)   -   Brøndby IF (DEN)

2 : 0 (1:0)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.75 - 4.10

Sparta bude proti Bröndby hájit třetí místo zajišťující play off KL

Andreas Bruus a Matěj Polidar (© AFP)
 
Hráči pražské Sparty budou v závěrečném čtvrtečním duelu 6. kola skupiny A Evropské ligy proti kodaňskému Bröndby hájit třetí místo znamenající postup do play off nově vzniklé Evropské konferenční ligy. Pražanům stačí uhrát i remízu, zatímco obhájce dánského titulu potřebuje zvítězit, jelikož na aktuálně třetí tým české ligy ztrácí dva body.

Sparťané před dvěma týdny prohrou 0:2 v Glasgow proti Rangers přišli o možnost probojovat se ze druhého místa do jarní vyřazovací fáze Evropské ligy za jistým vítězem "áčka" Lyonem.

"Strašně nás mrzí, že pro nás Evropská liga skončila, ale když se podívám na Konferenční ligu, jsou tam mužstva, která jsou hodně zajímavá. Naším cílem před začátkem Evropské ligy bylo postoupit do jarní části evropských pohárů a umístit se do třetího místa, což stále jde," řekl na tiskové konferenci po prohře v Glasgow trenér Sparty Pavel Vrba, který v pondělí oslavil 58. narozeniny.

"Zápas s Bröndby bude pro nás strašně důležitý. Doufám, že postoupíme do jarní části Konferenční ligy, v níž jsou také top mužstva a kde spousta mladých hráčů ve Spartě může sbírat další zkušenosti, které pro ně potom budou významné v budoucnosti," dodal bývalý kouč Plzně nebo české reprezentace.

Úvodní vzájemný duel v dánské metropoli skončil bez branek. Sparta následně zdolala doma Rangers 1:0, ale poté v soutěži třikrát po sobě prohrála. Bröndby ve skupině v pěti duelech nezvítězilo a venku v evropských pohárech prohrálo sedmkrát v řadě.

Zatímco Sparta se na zápas naladila sobotní výhrou 2:1 v lize v Karviné, svěřenci trenéra Nielse Frederiksena o den později podlehli doma v prvním čtvrtfinále Dánského poháru Midtjyllandu 0:2.

"Neměli jsme kontrolu na míči a nedařilo se nám ani v jiných aspektech. Udělali jsme příliš mnoho individuálních chyb a Midtjyllandu jsme dopřáli spoustu šancí v našem vápně. V tom se proti Spartě musíme zlepšit," citoval web Bröndby brankáře Madse Hermansena, jehož tým vyhrál v domácí lize šestkrát za sebou a v tabulce přezimuje na třetím místě s pětibodovou ztrátou na vedoucí Midtjylland.

Sparta si bude chtít vylepšit i domácí bilanci proti dánským soupeřům v evropských pohárech. Na Letné je porazila v jediném z pěti duelů a ve čtyřech z nich neskórovala. Bröndby s českými mužstvy v evropských pohárech ve třech utkáních neprohrálo, v Poháru UEFA (dnešní Evropské lize) v ročníku 2003/04 zdolalo jiný pražský celek Žižkov dvakrát 1:0.

Utkání na Letné má výkop v 18:45. Kvůli protikoronavirovým opatřením v Česku může na stadion maximálně 1000 diváků. jka maz
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Holec - Wiesner, Panák, Ladislav Krejčí II, Hancko - Karlsson, Pavelka, Sáček, Karabec, Haraslín - Hložek.
Brøndby IF - pravděpodobná sestava:
Hermansen - Heggheim, Maxsö, Rosted - Radoševič - Bruus, Slimane, Frendrup, Mensah - Hedlund, Uhre.
Tip EuroFotbal.cz: 1
Autor: ČTK
Počet zobrazení: 4881
Vzájemné zápasy
16.09.2021Evropská ligaSk A
Brøndby IF - Sparta Praha
0:0
16.09.2021Sk A
Brøndby IF - Sparta Praha
0:0
Sparta Praha - poslední zápasy
21.10.2021Evropská ligaSk A
Sparta Praha - Lyon
3:4
24.10.20211. Fotbalová liga 12. kolo
Sparta Praha - Ml. Boles.
1:0
27.10.2021MOL CupOF
FK Teplice - Sparta Praha
0:2
31.10.20211. Fotbalová liga 13. kolo
Ostrava - Sparta Praha
2:2
04.11.2021Evropská ligaSk A
Lyon - Sparta Praha
3:0
07.11.20211. Fotbalová liga 14. kolo
Sparta Praha - FK Teplice
4:2
21.11.20211. Fotbalová liga 15. kolo
Slovácko - Sparta Praha
4:0
25.11.2021Evropská ligaSk A
Rangers FC - Sparta Praha
2:0
28.11.20211. Fotbalová liga 16. kolo
Sparta Praha - Liberec
2:1
04.12.20211. Fotbalová liga 17. kolo
MFK Karviná - Sparta
1:2
29.10.2020Sk H
AC Milán - Sparta Praha
3:0
05.11.2020Sk H
Celtic FC - Sparta Praha
1:4
26.11.2020Sk H
Sparta Praha - Celtic FC
4:1
03.12.2020Sk H
Lille OSC - Sparta Praha
2:1
10.12.2020Sk H
Sparta Praha - AC Milán
0:1
16.09.2021Sk A
Brøndby IF - Sparta Praha
0:0
30.09.2021Sk A
Sparta Praha - Rangers FC
1:0
21.10.2021Sk A
Sparta Praha - Olympique Lyon
3:4
04.11.2021Sk A
Olympique Lyon - Sparta Praha
3:0
25.11.2021Sk A
Rangers FC - Sparta Praha
2:0
Brøndby IF - poslední zápasy
21.10.2021Evropská ligaSk A
Rangers FC - Brøndby IF
2:0
24.10.2021Superligaen 13. kolo
Brøndby IF - FC Kodaň
2:1
28.10.2021DBU Pokalen4.k
Aalborg F. - Brøndby IF
0:3
31.10.2021Superligaen 14. kolo
Viborg FF - Brøndby IF
0:1
04.11.2021Evropská ligaSk A
Brøndby IF - Rangers FC
1:1
07.11.2021Superligaen 15. kolo
Brøndby IF - Odense
2:1
21.11.2021Superligaen 16. kolo
Midtjylland - Brøndby IF
1:2
25.11.2021Evropská ligaSk A
Brøndby IF - Lyon
1:3
28.11.2021Superligaen 17. kolo
Brøndby IF - Randers FC
1:0
05.12.2021DBU PokalenČF 1.z
Brøndby IF - Midtjylland
0:2
18.07.20191.př 2.z
Inter Turku - Brøndby IF
2:0
25.07.20192.př 1.z
Lechia Gdańsk - Brøndby IF
2:1
01.08.20192.př 2.z
Brøndby IF - Lechia Gdańsk
4:1e
08.08.20193.př 1.z
Brøndby IF - SC Braga
2:4
15.08.20193.př 2.z
SC Braga - Brøndby IF
3:1
16.09.2021Sk A
Brøndby IF - Sparta Praha
0:0
30.09.2021Sk A
Olympique Lyon - Brøndby IF
3:0
21.10.2021Sk A
Rangers FC - Brøndby IF
2:0
04.11.2021Sk A
Brøndby IF - Rangers FC
1:1
25.11.2021Sk A
Brøndby IF - Olympique Lyon
1:3
Evropská liga - tabulky
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon (FRA)550015:415
2.Rangers FC (SCO)52125:47
3.Sparta Praha (CZE)51134:94
4.Brøndby IF (DEN)50232:92
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon (FRA)22006:06
2.Rangers FC (SCO)32014:26
3.Sparta Praha (CZE)21014:43
4.Brøndby IF (DEN)30212:42
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon (FRA)33009:49
2.Rangers FC (SCO)20111:21
3.Sparta Praha (CZE)30120:51
4.Brøndby IF (DEN)20020:50
Komentáře (288 / 0 nových)
Kush Baba
03.12.2021 00:02
#
Sparta bude zostuzena.
0:2
Maverick 65
09.12.2021 22:35
#
Tys byl zostuzen
Bizon
06.12.2021 15:24
#
2:1
Dan Gubić
09.12.2021 20:08
#
ACSeRw!n
09.12.2021 22:06
#
RM1999
07.12.2021 13:05
#
3:0
Dan Gubić
09.12.2021 20:10
#
Ty alebo Bizon nad tebou ste to zrejme trafili, paráda.
Kostomlat
08.12.2021 08:27
#
zdálo se mi 0:3
doshcz
08.12.2021 12:15
#
do jara nepujde ani jeden český tým, 0:1
ACSeRw!n
08.12.2021 12:35
#
5:0
Losinho
08.12.2021 13:19
#
1:0
Inamoto
08.12.2021 13:26
#
Spartě jako jediné věřím v postup ze skupiny, snad bude alespoň jeden tým na jaře...
Lemond Laws
08.12.2021 14:45
#
Slavia ze třetího postoupí taky
Pony Slaystation
08.12.2021 15:24
#
jj, do MOL cupu
PaYaB
09.12.2021 13:01
#
A kam ?
Losinho
09.12.2021 13:44
#
Jarní fáze volných čtvrtků.
Čenda
09.12.2021 15:23
#
kilobyte
09.12.2021 17:08
#
Kily
09.12.2021 17:34
#
Beethoven
09.12.2021 17:36
#
Perlasberger33
09.12.2021 18:19
#
ondrasch77
09.12.2021 18:20
#
fenixLFC
09.12.2021 19:06
#
DeformFCB
09.12.2021 19:09
#
Fodbalysta
09.12.2021 20:54
#
TheAdy
09.12.2021 21:59
#
PaYaB
10.12.2021 13:02
#
widlak
09.12.2021 14:16
#
Jako sorry, ale pád z EL do EKL bych fakt za postup nepovažoval.
gulbis
08.12.2021 16:39
#
Bylo by zajímavý, kdybychom uhájili 3 místo, SKS neprohráli v Berlíně a pak by nás nalosovali proti sobě.
John Obi Mikel
08.12.2021 17:32
#
Nevím jestli by to šlo, jestli můžou proti sobě v tomhle kole týmy ze stejných zemí.
gulbis
08.12.2021 19:41
#
Myslím že jsem někde četl, že je to možné již od prvního vyřazovacího kola.
Liquid
08.12.2021 20:14
#
blbost, musela by to být nějaká novinka, protože v pohárech je to možné v semifinále a nejsem si jistý zdali ve čtvrtfinále, ale v osmifinále to nešlo
gulbis
08.12.2021 22:14
#
Myslím že to měla být novinka, ale koukám na stránky Uefy že to stále možné není.
doshcz
09.12.2021 10:59
#
nejde to akorat v prvnim jarnim kole
fenixLFC
09.12.2021 14:48
#
nemozu.
The knockout round play-off pairings are determined by means of a draw in accordance with the following principles:

UEFA Europa Conference League group stage runners-up must be drawn against the teams that finish third in the UEFA Europa League group stage.

Clubs from the same association cannot be drawn against each other.

The runners-up in the UEFA Europa Conference League group stage play the return leg at home.
Coutinho10
09.12.2021 19:50
#
jak pise fenix, musime oba nejdriv postoupit v 1. vyrazovacim zapase
smazaný uživatel
08.12.2021 17:56
#
Takto brzo asi ne. I v LM to jde až od čtvrtfinále.
Marv
09.12.2021 07:26
#
Není to tak dávno, co bylo v Uefě v semifinále bukurešťské derby, teď by mohlo být pražské
Kostomlat
09.12.2021 09:42
#
no, je to už docela dávno. Min. 10 let
fenixLFC
09.12.2021 14:49
#
15
Fakt
09.12.2021 16:12
#
A ještě to nebylo semifinále
Salfovic
09.12.2021 16:54
#
A nešlo o fotbal.
Doni77
09.12.2021 17:37
#
A nebylo to derby, protože FCSB má každý u zadku
John Obi Mikel
08.12.2021 17:32
#
0:1
ondrasch77
08.12.2021 19:12
#
2:0
Bizon
09.12.2021 23:20
#
Liquid
08.12.2021 20:13
#
1:2 a Sparta to v závěru neunese když červenou kartu obdrží Krejčí mladší a střídající plivátko Dočkal
Elmas
09.12.2021 09:28
#
1:0
Kaspar
09.12.2021 11:52
#
TOM HORAK
09.12.2021 12:29
#
luxusní pohádkář:-)
Beethoven
09.12.2021 12:32
#
Ten by mel sedet za katrem idealne s nateklym licem a ne dostavat prostor v mediich
KoryVCF
09.12.2021 14:29
#
naheCZ
09.12.2021 16:00
#
Bakary3
09.12.2021 14:28
#
Mě dostává, jak vždy tihle zkurvenci brečí, jak se jim křindí a že vůči nim nemaj jiný slušnost
Mass
09.12.2021 14:36
#
Když se říká, že Praha může a Morava ne, ať si pustí nějakej zápas s Ardeleanem, řezal Slavii i Spartu
RM1999
09.12.2021 14:38
#
Vyjadřuje se sice jako zhrzená odkopnutá milenka, ale v hodnocení současné komise rozhodčích má pravdu.
Aldeano
09.12.2021 14:42
#
GjøvikFF
09.12.2021 15:13
#
Neuvěřitelnej žebrák. Ale takhle to bohužel chodí, že tihle dobytci se cítí být vždy v právu a naprosto nechápou a nejsou schopni vyhodnotit reálnej stav věcí.
ACSeRw!n
09.12.2021 17:12
#
mistr129
09.12.2021 19:08
#
Hele já teda dodneška nechápu, že se z té baráže udělal takový skandál. V tý odvetě posral jen ten závěr, jinak ten zápas řídil normálně - i když s chybami, tak nikterak tendenčními. Na rozdíl od toho sudího, co říznul Jihlavu
ratusek
09.12.2021 19:28
#
no já ten zápas viděl a tak něco tendenčního jsem dlouho neviděl, to by se tendenční řízení mohlo učit tímto zápasem
GjøvikFF
10.12.2021 11:13
#
Celej zápas byla nakloněná rovina, hra rozkouskována, přerušována, otáčeny auty, fauly, o závěru nemluvě. Byly prokázány závadné kontakty rozhodčího s funkcionářem týmu, v jehož prospěch utkání vedl...nemyslím, že to je zase tak těžké k pochopení.
Firkraag
10.12.2021 21:57
#
prosim
oli9
09.12.2021 13:08
#
0:0
Harley111
09.12.2021 15:52
#
Dnes budeme bohužel jediní , kteří postoupí tip 2-1. Jablonec i když to vypadá, že by mu to mohla Kluž ulehčit , tak když vidím formu Jablonce nevěřím že postoupí. Tip opět 2-1 pro domácí. A další nepostup českého týmu sešívaní prohrajou podle mě jednoznačně 3-0 s Unionem , koukal jsem se teď na jejich zápas v Olomouci no tvl to byla ještě větší bída než my v Karviný a to je co říct. Takže bohužel, i když v pohárech přeju všem našim i sešívaným tak to bude smutník pro Jabka i Slavii
dave30
09.12.2021 16:17
#
Já věřím všem. Skutek bude zřejmě jiný. Ale třeba se mýlím.
okokolo
09.12.2021 16:57
#
0:3
7kaka7
09.12.2021 17:44
#
Brondby mají z posledních 8 ligových zápasů 7 výher a 1 remízu, takže je téměř jistota, že to bude vyrovnaný zápas, což Sparťani i antisparťani opět označí za ostudu
Selänne
09.12.2021 18:28
#
Vyrovnaný zápasy hrajeme i s Boleslaví nebo Libercem, tak proč by to mělo být proti dánskému mistrovi jinak...
7kaka7
09.12.2021 18:30
#
To se já právě ptám reálně je to tým na úrovni Plzně, a tu remízu u nich spousta lidí komentovala div ne jako největší ostudu v historii evropských pohárů
Beethoven
09.12.2021 18:55
#
Spis ten vykon a vrbovy kecy, ze bod je ok
ACSeRw!n
09.12.2021 22:07
#
Rox
09.12.2021 17:47
#
Když nebyli schopný postoupit přes chcípáky z Rangers, ať radši táhnou z pohárů šmatláci .
Igner Farnsworth
09.12.2021 18:21
#
Sparta to tradičně neunese psychicky 1:3, s tím, že už teď v hlavách prohravaji 0:1.
Boda
09.12.2021 18:33
#
Někdo stream please.
Reggie
09.12.2021 18:43
#
Taky bych potřeboval stream, na sport365 to neni, nechapu..
ZB 07
09.12.2021 18:44
#
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 18:44
#
didosh
09.12.2021 18:53
#
Brácho ta Sparta nejde
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 18:56
#
Ale jde, koukám na ní, musíš zkoušet klikat dokuď nenajdeš funkční link
Dan Gubić
09.12.2021 18:44
#
Nemám v čechách vyslovene obľúbený klub ale Sparte aj ďalším bratrancom dnes fandím.

Tie 4 hráčske absencie Sparty - to sú citeľné straty, dôležití hráči? Sorry káder tímu z Letnej nemám tak naštudovaný.
Klokanomet
09.12.2021 18:45
#
1:1 (Uhre - 90+4 Holec)
j_mrazik
09.12.2021 18:53
#
Souček - první dotyk jak z okresu.
Klokanomet
09.12.2021 18:57
#
i Holec má lepší techniku
RM1999
09.12.2021 19:16
#
A přesto to svou pílí dotáhl až do PL
dave30
09.12.2021 18:59
#
Proč? Řekněte mi někdo, proč většina fotbalistů v hlavičkovém souboji spadne a drží se za obličej při minimálním kontaktu s rukou soupeře? Samozřejmě jsou to hráči, kteří souboj prohrají protože jsou o hlavu níže a ten soupeř prostě nedá ruce za záda. A rozhodčí to samozřejmě pískají...
Mass
09.12.2021 19:24
#
Pokud většina fotbalistů po souboji spadne, tak většina soubojů končím tím, že oba spadnou? Komu to pak rozhodčí pískne?
dave30
09.12.2021 19:38
#
Asi jsem se špatně vyjádřil (i když jsem napsal, že mi jde o ty, co tu hlavičku prohrají, protože jsou v souboji o hlavu níže). Takže opravdu mi jde o ty, kteří buď vůbec neskáčou, nebo jsou v souboji výrazně níže.
Salfovic
09.12.2021 19:42
#
Tomu kdo víc řve.
kilobyte
09.12.2021 19:43
#
Sám sis na to odpověděl. Protože to rozhodčí pískají.
Ale na obhajobu musím říct, že není moc příjemné jít do souboje čekat hlavičku a dostat facku. U oka stačí, aby se tě někdo jen dotknul a může tě to vyřadit třeba na minutu. Ale to válení je samozřejmě v 99% divadlo pro rozhodčí.
ACSeRw!n
09.12.2021 22:08
#
ja bych ti rek proc.. ale evidentne si velkej fotbal nikdy nehr
dave30
09.12.2021 22:14
#
Jen necelých 30 let. Ale je to již dávno. To jsme se na trávníku tak nesvíjeli, protože nebyl tak kvalitní. Občas se dokonce hrálo na škváře. A to hráč spadl opravdu pouze když byl faulovaný.
kilobyte
09.12.2021 22:55
#
Kolik ti je? Když si 30 let hrál a už je to dávno.
dave30
10.12.2021 06:55
#
Myslí jsem mlád, ale ostatní mě asi již dost dlouho nepovažuje za mladíka...
kilobyte
10.12.2021 10:16
#
Takže dokonce už senilita?
dave30
10.12.2021 15:34
#
Já si to nemyslím, ale ve skutečnosti to tak může být...
Fakt
09.12.2021 19:13
#
Souček TOP výkon
naheCZ
09.12.2021 19:15
#
Ta inspirace Králem je jasně zjevná
Selänne
09.12.2021 19:18
#
Souček nehrál soutěžní zápas dva a půl měsíce a Vrba ho jemně do základu. Vrba to normálně sabotuje, nebo co to jako má znamenat...
Salfovic
09.12.2021 19:15
#
Co to, že Spartu nedávají na ČT, jako snad pokaždé ?
cubinho
09.12.2021 19:17
#
Prepnete na Jablonec. Mnohem zajimavejsi fotbal. Navíc jabka hrajou dobre.
Bakary3
09.12.2021 19:18
#
Nemuzu si pomoct, ale ten Hlozek je hroznej lempl.
Jeho prace bez mice, pohyb, nasazeni, to je zalostny.

Kdyz si vzpomenu treba na mladyho Baraka, ten chtěl porad mic, makal, nabizel se... Hlozek je princezna.

Jestli ho jeste nekdo chce, at jde a vidi, jak se maka jinde.
Ale jestli si mysli, ze tohle staci... takovejch, a lepších nez on, beha po svete mraky.
Kush Baba
09.12.2021 19:23
#
, Hložek je takový lepší Šumský. Excelentní PR, ale kvalitou průměrný i na českou ligu.
Selänne
09.12.2021 19:25
#
Bakary3
09.12.2021 19:29
#
Rozvedes to?
S micem umi, nerikam nic, ale to je jen zlomek toho, co by mel na hristi ukazovat.

Treba Stanciu ted v Olomouci, beznej ligovej zapas... makal, ziskaval mice, neustale se nabizel, chodil do narazecek, delal hru.

Tady hraje Sparta poharovej zapas a co pan Hlozek? Vybojoval nejakej mic? Kolikrat se s nim vlastne potkal? Mel tam zajimavou nahravku ? Střelu? Kolikrat se nabidl treba stoperum, spuckovi nebo pavelkovi? I kvuli tomu hraje spatta jen po stranach.

Ted ho aspon to kopyto faulovalo, tak ma maly plus.
Selänne
09.12.2021 19:36
#
Ty vole, vždyť nám nefunguje absolutně nic. On není žádný playmaker, aby nám tady tvořil hru. Nám vůbec nefunguje mezihra od střední zálohy, takže Hložek - stejně jako třeba Pulkrab nebo kterýkoliv hrot - je odstřihnutý od hry. Vinit z tohohle zrovna Hložka je čirej idiotismus. Třeba Souček s Pavelkou evidentně hrát nechtějí, proto se furt schovávají za hráče. Hložek je hráč do tahu, kde může využít největší přednost. Chtít ho někde ve středu hřiště je čirý bláznovství. Víš vůbec, že Stanciu je typologický úplně jinej hráč, že jo?
Bakary3
09.12.2021 19:51
#
Ano, vim ze stanciu je jiny hrac, ale nejde o post, ale o přístup ke hre, nasazení, aktivite.
Tobe se tohle u Hlozka libi?
Myslis, ze by ho s takovymi vykony treba v Nemecku pochvalili? Podle me by byl priste na lavici.
Smeju se, kdyz rikaji, ze novej rosický. Tak at mu pusti zapasy toho mladyho rosickyho, ale treba i Nedveda nebo Barose, kdyz ti jde o konkrétní post, at vidi, jak se maka.

A proto, ze ostatni hrajou hovno (ikdyz casto odpovidajoci jejich schopnostem) se teda Hlozek nemuze kritizovat? A neni on jeden z duvodu, proc to nefunguje?
Prptoze kdyz od nekoho ze zalohy jde mic, tak to je soucek nebo pavelka.
Selänne
09.12.2021 19:54
#
Promiň, ale slavisti by měli mít zákaz vyjadřovat se k Hložkovi. To jsou povětšinou úplný hovna.
Bakary3
09.12.2021 19:57
#
Argumenty zadny a jsou to hovna, ok, ahoj
adoxx
09.12.2021 20:22
#
r.mrazik
09.12.2021 20:41
#
mistr129
09.12.2021 19:55
#
Tak Pulkrab má ale aspoň gól na 80 minut Hložek asi na 300 (teď teda možná 250), to pak hodnotí člověk jinak že jo.
Selänne
09.12.2021 20:00
#
Hložek má taky ale 8 asistencí nebo kolik. Jinak Pulkrab těží hlavně z unavený obrany. Od začátku zápasu je pokaždý hroznej, protože je nefotbalovej.
Spalovač šancí
09.12.2021 20:13
#
Tak sice jsem Slavista, takže to asi opět akceptovat nebudeš, ale třeba na Euru byl Hložek na přes držku taky. Šilhavý hi tam vypustí na posledních 20 minut a milostpán stojí na půlce u lajny a čeká, jestli se k němu dostane míč místo toho, aby se stáhnul 10-15 metrů a pomohl akci rozjet. A musím říct, že přímo na stadionu to vynikne ještě víc.
Bakary3
09.12.2021 20:40
#
Selänne
09.12.2021 20:41
#
To jsou ale právě zkušenosti, který musí nabrat. V tu dobu neměl na téhle úrovni odkopáno skoro nic. Ale ty vole, hejtovat ho za některý věci je úplně mimo. Pokud chceš z Hložka dostat maximum, musíš mu pro to vytvořit určitý komfort. My ale hrajeme se zálohou kde ti běhá trojblok Pavelka-Saček-Souček a na hrotu antifotbalisti jako Minčev a Pulkrab. Ve fungujícím systému půjde nahoru.

Já beru, že podzim není z jeho strany moc dobrej. Ale je třeba říct, že od zranění hraje nonstop. Neměl skoro žádnou pauzu a je to na něm prostě vidět. Vytratila se lehkost, zakončení neřeší vůbec dobře a celkově je to křečovitý. Teď k tomu ještě připočti fakt, že hrajeme úplnou sračku. Potřebuje pauzu. Nebo klidně přestup. Tady už ztrácí čas.
Bakary3
09.12.2021 20:45
#
Ty mu jen delas neskutecny alibi.
Nasazeni nema se zkušenostma co spolecnyho.
Selänne
09.12.2021 21:00
#
Hele, jenom bych se o slavistech opakoval.
Spalovač šancí
09.12.2021 21:08
#
Já těch zápasů sparty teď na podzim moc neviděl. Ale co jsem viděl, tak nemám pocit, že se nějak zhoršil v řešení herních situací a že by forma byla nějaká špatná. Ovšem víc aktivnější by být mohl. Netvrdím, že musí na hřišti vypustit duši jako třeba Masopust, ale víc snahy by pomohlo i té nekreativni záloze (a pokud by hrál Krejčí ml, tak by i jemu uvolnilo víc prostoru pro útočení). Na druhou stranu nevylučuji, že na to Adam momentálně nemá fyzicky, to se z TV těžko posuzuje.
Selänne
09.12.2021 21:51
#
Taky bude potřeba trenér, který to do něj dostane. Vrba je holt trenér, který chce výsledky bez ohledu na všechno a všechny. U něj se systematická práce s mladýma čekat fakt nedá.
Pravda, mohl by být víc aktivnější, ale zároveň na něm krásně vidíš, jak skvěle dokáže číst hru. Třeba právě typ hráče jako Masopust tohle neumí. Druhý problém je u nás v momentě, kdy on často nemá s kým hrát. Nekvalita našeho týmu ho často zabíjí.
7kaka7
09.12.2021 19:41
#
Tak zrovna v posledních cca 5-6 ligových zápasech byl vidět nejvíc když zamakal dozadu, do předu skoro nic ale chápu tu kritiku, já osobně jsem u něj měl vždycky největší problém s tím, že to je prostě předčasně vyspělý hormon a na Spartě se dělá, že to nikdo nevidí.
Bakary3
09.12.2021 19:52
#
Ze je to předčasně vyspelej hormon by mi nevadilo, u nej to neni jen o tom a naslapnuto ma dobre, ale s timhle a s tim, ze ho všichni budou porad placat po zadech, to k nicemu moc nepovede.
7kaka7
09.12.2021 19:58
#
No vadí to v tomu, že fyzicky je na vrcholu od 17 takže se prostě nebude už tak zlepšovat. A taky dřív odejde než normální jedinci. A taky úplně nefunguje že když se nezlepšuješ fyzicky, zlepšuješ se aspoň fotbalově...jde to v ruku v ruce.
Bakary3
09.12.2021 20:07
#
jo, tak to mas pravdu.
Mne to prave taky tak pripada, ze zije z toho, co tak nejak mel od zacatku, ale nejaky herni progres uz tam asi moc neni.
ratusek
09.12.2021 19:29
#
hele v drtivé většině s tebou ve všem souhlasím. Ale tady fakt ne
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:52
#
Dobrej stěr
mistr129
09.12.2021 19:54
#
Úžasnej no, na příspěvek kritizující Hložkovu práci bez míče tu dal statistiku ukazující, jak dobře pracuje s míčem
Bakary3
09.12.2021 19:56
#
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:58
#
Nech toho vole
mistr129
09.12.2021 20:03
#
kilobyte
09.12.2021 20:01
#
Tak kdyby se nenabízel a nebyl aktivní, tak nebude mít tak dobrá čísla.
mistr129
09.12.2021 20:05
#
Messi měl vždy taky dobrá čísla a rozhodně bych jeho práci bez míče nehodnotil jako dobrou
kilobyte
09.12.2021 20:11
#
Messi se nabízel a chodil do narážeček.
John Obi Mikel
09.12.2021 19:54
#
A bum gól Klasika
John Obi Mikel
09.12.2021 19:55
#
Zkritizuj takhle minimálně 3 naše
Bakary3
09.12.2021 19:59
#
Olej je strasnej plasak...
Schranz je ted trosku mimo...
Masicko..
DeformFCB
09.12.2021 19:56
#
adoxx
09.12.2021 20:27
#
r.mrazik
09.12.2021 20:41
#
Ragnar Lothbrok
10.12.2021 00:27
#
verv
10.12.2021 09:59
#
Bakary3
10.12.2021 10:48
#
Kluci, nebudte ublizeny
Pral bych si, abysme zas meli pořádného fotbalistu a i proto pisu, at jde ven a prida.
Ted mi to prijde, ze on i vsichni okolo se spokoji s malem.
verv
10.12.2021 11:25
#
Ublíženej fakt nejsem, ale baví mě tohle "objektivní" hodnocení. Zvlášť když u toho používáš výrazy jako princezna a pan Hložek. Asi jako když tady sparťani svýho času hejtovali Součka jenom z principu.
On je v devatenácti letech úřadující nejlepší střelec ligy, i když odehrál asi jenom 2 třetiny zápasů, teď je zase nejproduktivnější hráč ligy a stejně se tady budou psát hovna. Nejdřív to bylo, že nedává góly, pak že je dává jenom slabejm a to umí každej, pak že nedává v Evropě a když teda dá v Evropě, tak se zase přijde s tím, že vlastně nebojuje a nenabízí se.
Pokud by se nenabízel, tak má těžko takový čísla jako má. A že se nevrací nebo nebojuje dozadu? Ty víš jaký má pokyny od trenéra? Když se bude stahovat dozadu, tak se zase bude pičovat, že chybí nahoře. A že nevybojuje balón je úplně mimózní, stačilo by se podívat na nějakej zápas, kde Sparta presovala dobře jako tým. Tam se i ukázalo, že fakt není línej na krok, jak tvrdíš.
Kdybys ho kritizoval za spalování šancí, tak to beru, protože v téhle sezóně je to fakt jeho slabina. Ale tohle cos napsal je prostě jenom kritika pro kritiku.
Bakary3
10.12.2021 11:40
#
Tak hejtovat Součka nebylo proč, protože to byl vždycky makáč, takže ta zmínka je trošku mimo.

Hale, souhlas nebo ne, čísla má dobrý, ale podle mě je to na jeho potenciál málo.
Proto zmiňuju ty věci, který se mi u něj nelíbí.

A opravdu mi přijde, že kolem něj všichni chodí po špičkách a nároky na něj jsou velmi nízký.
Tohle ho opravdu nikam neposune.
verv
10.12.2021 12:58
#
Zmínka tam je proto, že tvoje kritika Hložka je asi stejně objektivní, jako tehdejší kritika Součka od sparťanů.
Jako, že ho posune nesmyslná kritika na internetu? Ty víš, jak ho hodnotí trenéři Sparty nebo jaký na něj maj nároky? Tohle je prostě jenom plácání na základě nějakejch tvejch subjektivních dojmů.
Bakary3
10.12.2021 15:12
#
Ne že by ho měla posunout kritika na internetu, ale i z vašich reakcí tady vidím, jak je nedotknutelnej a běda, jak se někdo opováží napsat něco hanlivýho.

Ano, nevím, stejně jako to nevíš ty, já osobně si myslím, že ty nároky na něj nízký jsou.
A to i z médií, snad jen Luhový? Nebo to byl někdo jinej? Řekl, že mu vadí, že se jen zmíní, když zahraje, ale když je neviditelnej, nikdo to neřeší a že tenhle přístup mu nepomůže.

Vidím to úplně stejně.

Plácání? Nesmyslná kritika?
Je to můj názor, stejně tak můžu za plácání označit to, co píšeš ty mně.
Hodnotím z toho, co vidím, respektive z toho, co u něj spíš nevidím.
verv
10.12.2021 15:57
#
Kdybys tu kritiku napsal věcně, tak nemám potřebu se ozvat. Ale ty tady píšeš o lemplovi, princezně, že je žalostnej a pak se divíš, že to někomu nelíbí.
Chceš tvrdit, že z medíí na něj není tlak? Však pár zápasů nedá gól a už se ve sportu píše, jak je z formy. Stejně jako se pořád omílalo, že nedává góly v Evropě. Nebo nevím, co by sis představoval, natřít ho v novinách po každým nevýrazným zápase?
Klidně můžeš za plácání označit to co tady píšu já. Ale já tady narozdíl od tebe nepíšu svoje ničím nepodložený doměnky, jako třeba že se kolem něj chodí po špičkách a jsou na něj nízký nároky.
mistr129
10.12.2021 11:56
#
Hele za spalování šancí není důvod ho kritizovat, je mu 19, špatný období mají v tomhle ohledu všichni, i zkušenější hraci, a verim že zas ty góly začne dávat. Jak bojuje v zápasech Sparty, to netuším, ale jak tu někdo zmiňoval na tom euru byl absolutně na facku.
verv
10.12.2021 13:04
#
Ty nevíš, jak hraje ve Spartě, ale každý kolo tady píšeš souhrn, nejlepší zápasy, nejlepší hráče atd.? Podle čeho to hodnotíš? Jestli nekoukáš ani na Spartu, tak co potom teprv na nějaký Teplice, Bohemku a podobný týmy.
Bakary3
10.12.2021 15:12
#
Tak to můžeš dělat ty, ty určitě vidíš všechny zápasy.
verv
10.12.2021 15:57
#
Nevidím a proto to nemůžu dělat.
RM1999
09.12.2021 19:24
#
Zatím to vypadá, že v zápasech českých týmů bude dnes dávat góly jen Berlín.
pingla
09.12.2021 19:29
#
už je tam
ratusek
09.12.2021 19:29
#
tvl dostat gol z přímaku na brankářovu stranu
John Obi Mikel
09.12.2021 19:30
#
Po zemi
ratusek
09.12.2021 19:30
#
to by mě táta zbil
kilobyte
09.12.2021 19:38
#
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:30
#
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Dáááááááááááááávid
John Obi Mikel
09.12.2021 19:30
#
Dobře gólman
ratusek
09.12.2021 19:32
#
Tvl Wiesner
mistr129
09.12.2021 19:33
#
Hah, přepnu na Jablonec a v tu chvíli Sparta dá gól a Jabka dostanou.. nemáte zač
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:33
#
RM1999
09.12.2021 19:36
#
kilobyte
09.12.2021 19:39
#
Už radši nepřepínej, nebo něco posereš.
John Obi Mikel
09.12.2021 19:34
#
Dánové hrozně nefotbaloví. Sparta se ani nemusí snažit (taky to moc nedělá) a v klidu vede.
7kaka7
09.12.2021 19:37
#
Není tohle za výchozí situace vlastně Csaplárova past?
mookyn
09.12.2021 19:41
#
Ne.
7kaka7
09.12.2021 19:59
#
no jen aby
John Obi Mikel
09.12.2021 19:43
#
Levý
mistr129
09.12.2021 19:44
#
mistr129
09.12.2021 19:46
#
Mimochodem jsem v souvislosti s tím zabrousil na wikipedii a Habanec po konci v Třinci trénuje Kuřim v Krajským přeboru
Coutinho10
09.12.2021 19:52
#
no hlavne ze to dobre dopadlo
Salfovic
09.12.2021 20:16
#
?
John Obi Mikel
09.12.2021 20:19
#
Taková nepříjemnost s výtahem.
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:45
#
No kurva Levý ve studiu a příhoda s výtahem To by bylo něco pro mě
Beethoven
09.12.2021 19:47
#
Cajk, tohle uz nejde posrat
Error
09.12.2021 20:00
#
Wiesner: "hold my beer"
kilobyte
09.12.2021 20:02
#
Beethoven
09.12.2021 20:29
#
mistr129
09.12.2021 19:50
#
Ježiš ten Wiesner je taky strašná vidle, očividně to nebylo jen v derby
mistr129
09.12.2021 20:04
#
okokolo
09.12.2021 20:40
#
jak říkáš
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 19:52
#
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kilobyte
09.12.2021 19:54
#
Ty offsidy to je něco hrozného. Všechny je nechají dohrát i když to musí vidět dobře.
Rothbard
09.12.2021 20:00
#
Hložek po více jak dvou letech gól v evropských pohárech a nejeden Sparťan bude slintat nad ním a dávat mu cenovku 20 mega Eur.
kilobyte
09.12.2021 20:04
#
20 je málo půjde minimálně za to co šel Sima.
RM1999
09.12.2021 20:06
#
20 je reálná cenovka pro běžného kupce, ale pro WHU to bude 60... jestli dnes dá ještě jeden, tak 80.
Salfovic
09.12.2021 20:16
#
Tak Křéťa za něj sobě dá klidně stovku.
RM1999
09.12.2021 20:32
#
Bylo by to fajn, FFP na pár let vyřešena. Ale za 100 už by to možná mohlo některým fanouškům WHU připadat podezřelé, tak bych to asi neriskoval. Těch 60-80 bude OK.
naheCZ
09.12.2021 20:00
#
Jsem to úplně čekal, že přijde červená, rozhodčí to tam začal pěkně sázet
Fakt
09.12.2021 20:01
#
To je fakt totální dement
John Obi Mikel
09.12.2021 20:02
#
Vízner
Liquid
09.12.2021 20:03
#
úplně jasná, čemu se ten kašpar divý Kodaň votočit
naheCZ
09.12.2021 20:05
#
Z ofsajdu to těžko otočí
7kaka7
09.12.2021 20:07
#
V součtu ale obě karty přísný...to vyloučení Ousoa v derby bylo třeba mnohem jasnější a slávisti do dnes mluví o zářezu
mistr129
09.12.2021 20:10
#
Kdo mluví o zářezu ohledně Ousoua? Já spíš nechápu, že v tom derby neměl Wiesner tak v 10. minutě 2 žlutý, ale Ousouovu vyloučení bylo úplně jasný.
kilobyte
09.12.2021 20:12
#
Nemůže vám rozhodčí pomáhat v každém zápase, kde vám to nejde.
Fakt
09.12.2021 20:12
#
Obě karty úplně jasný. Wiener je jen kud idiota
John Obi Mikel
09.12.2021 20:15
#
Na Ousouovi karty si ale nikdo nestěžuje.
7kaka7
09.12.2021 20:22
#
Trpiš asi ve 4 rozhovorech mám hledat i komentáře z fora?
Mass
10.12.2021 23:22
#
Trpiš si ve 4 rozhovorech stěžoval, že vyloučení Ousoua byl zářez? To si sem ten link aspoň na jeden opravdu mohl dát..
Liquid
09.12.2021 20:44
#
to si pleteš chlape, u Ousoua se tu snad všichni shodli, že červená po právu, ale v tom zápase měl 3 žluté karty dostat Pavelka a dostal jen 1 + Dočkal udělal 2 žluté fauly
kilobyte
09.12.2021 20:45
#
Rovnou 8, ne?
Liquid
09.12.2021 20:46
#
dobře víš že to tak bylo
kilobyte
09.12.2021 20:48
#
Tak 9, ale víš už nepůjdu.
Neon
09.12.2021 20:09
#
*diví
dinss
09.12.2021 20:44
#
TYS
BYL
VŽDYCKY
PÍČA
srbic13
10.12.2021 09:39
#
jsem tu od nejakeho 2005, ten seznam pici se vicemene nemeni, porad stary dobry vemena - Liquid, Dolar a Kepy, pak jsou tu jeste postavicky spis pro srandu, ale ti nikoho neurazi... by me zajimalo, kdo tady pamatuje Filip12
kilobyte
10.12.2021 10:16
#
Legenda
icka
10.12.2021 23:16
#
dinss
12.12.2021 13:25
#
Toho vůbec nepamatuju...chodím sem tak pět let.
Marv
09.12.2021 20:04
#
Wiesner krásně podtrhl ty své žalostné výkony samozřejmě tam teď hráč bude chybět, ale aspoň bude chybět na jaře
eder
09.12.2021 20:05
#
Bůůůůůůůůůůůůzerantúúú parta!!!
naheCZ
09.12.2021 20:06
#
Na koho to teď dával?
mistr129
09.12.2021 20:07
#
Secvičená akce s Wiesnerem
kilobyte
09.12.2021 20:13
#
naheCZ
09.12.2021 20:14
#
Dan Gubić
09.12.2021 20:07
#
Vrba klobouček vraj za zenitom ale dal Spartu solídne dokopy čo pozerám. Kvalitný výkon.
eder
09.12.2021 20:08
#
Čo?
lampas
09.12.2021 20:12
#
dave30
09.12.2021 20:09
#
Zase jak podťatý. Jako by do něho udeřil blesk.
Jackmaker1989
09.12.2021 20:20
#
Hancko dnes klobúk dole, vyhral zápas. Ten Haraslín keď mu ide je skvelý a potom 6 zápasov nič.
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 20:20
#
Sakra Hancko škoda
Spalovač šancí
09.12.2021 20:24
#
Rozhodčí
KnoxXx
09.12.2021 20:24
#
Peltoncu uz dalsie lovaky z poharov nepotecu
RM1999
09.12.2021 20:31
#
Začátek nic moc, ale nakonec dominantní výkon a výhra s naprostým přehledem i přes tu pasáž v oslabení. Škoda, že většinou takhle nedokážou makat v lize. Brøndby je určitě tým minimálně na úrovni Plzně a o dost kvalitnější než Baník nebo Slovácko.
naheCZ
09.12.2021 20:32
#
Mě teda Brondby ničím neoslnilo
John Obi Mikel
09.12.2021 20:40
#
kilobyte
09.12.2021 20:42
#
Tak pořád je to dánský mistr. A my jsme je za 2 zápasy k ničemu nepustili.
John Obi Mikel
09.12.2021 20:44
#
Dneska tam měli šance, akorát jsou šmatláci, co netrefí branku.
naheCZ
09.12.2021 20:45
#
Pořádně jsem neviděl nějakých prvních 5 minut, ale pak všechny šance byly snad z ofsajdu ne?
John Obi Mikel
09.12.2021 20:47
#
Tak jsou šmatláci, co jsou krom toho ještě v ofsajdu.
kilobyte
09.12.2021 20:46
#
No většina, možná všechny ty šance byly z offsidu. To bych nepočítal. Navíc dost jich bylo jasných a nechápu, proč to rozhodčí nechával dohrát.
r.mrazik
09.12.2021 20:42
#
takovy liberec
Losinho
09.12.2021 23:15
#
didosh
09.12.2021 20:43
#
maximálně fanoušci
Liquid
09.12.2021 20:45
#
odešli jim před sezónou 2 nebo 3 klíčový hráči co je loni táhli a adekvátně je nenahradili
Selänne
09.12.2021 20:46
#
To bych teda neřekl ani náhodou. Za dva zápasy si Brøndby vytvořili jednu nebo dvě pološance. I fanoušci Rangers prohlásili, že takhle slávek tým u nich v pohárech ještě nehrál. Já si upřímně taky nepamatuju, že by Sparta někdy hrála proti slabšímu rýmu ve skupinový fázi. Není náhoda, že se Brøndby za posledních 16 let nedokázalo probojovat ani jednou do skupin Evropských poháru přímo z předkol. Třeba Liberec to dokázal 4x za stejnou dobu.
Letošní bilanci mimochodem mají 0-2-6. Přitom obě remízy proti Spartě a Rangers s velkou klikou.
kilobyte
09.12.2021 20:48
#
Třeba Slovan Bratislava byl slabší.
John Obi Mikel
09.12.2021 20:49
#
Bakary3
09.12.2021 20:56
#
My se dnes asi neshodnem
Jen tenhle zapas meli sanci na zacatku, pak zase, jak vybihal Holec, jak ho chtel tak trosku vzduchem obhodit, pak tam meli nebezpecnou hlavu a i po ty ztrate soucka by to lepsi hrac resil lip. a v druhy puli jak to ten hrac na zadni tyci netrefil pred odkrytou branou.

Docela se tu tem hodnocenim divim, protoze zezacatku mela sparta dost stesti, ze v zakonceni byli kopyta, ale sanci si udelali dost.
kilobyte
09.12.2021 20:58
#
Nejsem si jistý, ale mám pocit, že možná všechny šance, které jsi tady popsal, byly z offsidu.
Selänne
09.12.2021 20:58
#
Dvě situace byly ale z ofsajdu, no.
Bakary3
09.12.2021 21:03
#
U ty doklepavacky na zadni tyci jsem si to myslel, nicméně bezzuby opravdu nebyli.
verv
10.12.2021 10:12
#
Zas z nich nedělejte úplný nekopy, jsou docela ve formě, v lize vyhráli na Mydtjyllandu i s Kodaní. Slabší byl stoprocentně Slovan, podle mě i Shmona a Laussane.
ACSeRw!n
09.12.2021 22:11
#
John Obi Mikel
09.12.2021 20:42
#
Bronby se moc nepředvedlo, Sparta v klidu zvítězila. O to víc je může mrzet remíza v Kodani, mohli a asi i měli postoupit.
didosh
09.12.2021 20:42
#
ACSPARTAPRAHA
09.12.2021 20:43
#
Selänne
09.12.2021 20:47
#
Hlavně výkon na Rangers se nedá odpustit. Tam se prohrávalo ještě než se vstoupilo na hřiště.
naheCZ
09.12.2021 20:48
#
Hlavně je taky můžou mrzet ty neproměněný šance z domácího zápasu. Pak by neměli horší vzájemný zápas....
kilobyte
09.12.2021 20:50
#
Což by nasralo ještě více, když Rangers uhráli s Lyonem remízu.
naheCZ
09.12.2021 20:52
#
Jo, jsem se nějak zapomněl podívat na výsledek toho zápasu Automaticky jsem předpokládal porážku Rangers
j_mrazik
09.12.2021 21:09
#
Klasická venkovní klasika od Sparty.
Selänne
09.12.2021 21:53
#
Bohužel, no
ACSeRw!n
09.12.2021 22:10
#
bohuzel nase klasika
Aldeano
09.12.2021 23:10
#
RadekVonCZE
09.12.2021 20:55
#
adoxx
09.12.2021 20:55
#
cihi
09.12.2021 21:56
#
Zase na druhou stranu, co by tam delali? By je vyradil uplne kazdej.

V KL maji sanci prejit 1-2 kola.
mistr129
09.12.2021 22:27
#
A proč by v KL přecházeli 2 zápasy do čtvrtfinále? Tam by je taky vyřadil každej
smazaný uživatel
09.12.2021 22:39
#
Ale to by dnes Rangers v Lyonu vyhráli. O tom nepochybuj.
Selänne
09.12.2021 23:00
#
BaggioRoberto
10.12.2021 08:28
#
Jenze z druheho mista se hraje jen mezikolo s tymy z LM a tam je to krome Tiraspolu nepruchodka. Zlate treti misto.
fenixLFC
09.12.2021 20:45
#
pekhart vyradil leicester
kilobyte
09.12.2021 20:48
#
Stejně by měli horší vzájemné zápasy, ne?
fenixLFC
09.12.2021 20:48
#
leicester spratka porazil a remizoval
fenixLFC
09.12.2021 20:50
#
*spartak
kilobyte
09.12.2021 20:50
#
Jsem to popletl. Tak aspoň bude mít Pekhart pěkné vánoce.
Liquid
09.12.2021 20:52
#
další britský celek co nebude mít rád Čechy
kilobyte
09.12.2021 20:55
#
Angličani tohle řešit nebudou. Nezajímavá soutěž a ani nevědí, že Pekhart je Čech.
Jo, vypadnout takhle Rangers, to by byla pohroma. U Celticu by se muselo najít nějaké pochybení a rovnou kontumace.
Liquid
09.12.2021 20:53
#
tak snad Sparta - Partizan, ať se naváže na tradici
kilobyte
09.12.2021 21:00
#
Vidím to na Karabach nebo Tel Aviv.
Liquid
09.12.2021 22:01
#
ten Karabach bych vám přál taky, a poslat vás tam autobusem
RM1999
09.12.2021 23:43
#
Frajer Jsem zvědavý, kdy se inspiruje nějaký nachcaný fanoušek. Ale začíná to být pomalu epidemie, před 3 dny ten policejní pes na ledě Flyers, teď tohle. Možná za tím bude něco víc, třeba spolu ti psi přes média takhle na dálku komunikují.
Salfovic
09.12.2021 23:48
#
všichni fotbaloví exhibicionisté blednou závistí.
Mass
10.12.2021 23:29
#
Linekerovi se to povedlo přímo při zápase https://www.youtube.com/watch?v=2R1QABw5v_w
cihi
09.12.2021 21:54
#
Fenomenalni uspech letenskeho velkoklubu
BaggioRoberto
10.12.2021 08:26
#
Za mě dobrý. Tady je daleko vetsi sance postoupit do osmifinale nez v EL, kde by se hralo s tymy, co vypadly z LM. Macabi, Randers, Karabach, Partizan. Bodo to se musi porazet.
Rezan
10.12.2021 10:44
#
Gratuluji.
eder
10.12.2021 19:25
#
#bůůůzerantůůůparta!!!
ACSeRw!n
13.12.2021 11:43
#
Sledování komentářů
Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto zápasu, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.
sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé
Nový komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.
Registrace nového uživatele
Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.
10.12.2021 V Evropské lize zaujal Elmas
Neapol porazila Leicester 3:2 a dvěma góly se pod to podepsal Elif Elmas, záložník byl dnes oceněn jako nejlepší hráč šestého hracího dne Evropské ligy. (uefa.com)
10.12.2021 Suso může přijít o zbytek sezony
Sevilla vypadla z Ligy mistrů a další nepříjemnost představuje jedno vážné zranění. Mimo hru je Suso, křídelník si vykloubil kotník a podle tisku bude mimo hru čtyři až šest měsíců. (mundodeportivo.com)
10.12.2021 Ajeti a Furuhashi na marodce Celticu
Celtic se s Evropskou ligou rozloučil výhrou nad Realem Betis (3:2), přišel však o Albiana Ajetiho a Kyoga Furuhashiho. Oba hráči ze zápasu odstoupili se zraněným stehenním svalem. (skysports.com)
10.12.2021 Lozano si neodnesl otřes mozku
Neapol si včerejší výhrou nad Leicesterem City (3:2) zajistila postup do vyřazovací fáze Evropské ligy, dohrávala však bez Hirvinga Lozana. Ofenzivní hráč si ze střetu s Wilfredem Ndidim odnesl zlomený zub, vyšetření ale naštěstí pro mexického křídelníka nepotvrdilo otřes mozku. (football-italia.net)
10.12.2021 Lokomotivu Moskva se zranil Kamano
François Kamano zřejmě vypadne ze sestavy Lokomotivu Moskva. Guinejský ofenzivní hráč vinou neupřesněného zranění nedohrál včerejší zápas Evropské ligy v Marseille (0:1). (sport-express.ru)
09.12.2021 Evropská liga - výsledky (2)
Výsledky dnešních zápasů Evropské ligy: Braga - Crvena Zvezda 1:1 (52. z penalty Galeno - 70. z penalty Katai), Celtic - Betis 3:2 (3. Welsh, 72. Henderson, 77. z penalty Turnbull - 69. vlastní Bain, 75. Iglesias), Ferencváros - Leverkusen 1:0 (82. Laidouni), Genk - Rapid Vídeň 0:1 (29. Ljubičić), Lazio - Galatasaray 0:0, Ludogorec - Midtjylland 0:0, Marseille - Lokomotiv Moskva 1:0 (35. Milik), West Ham - Dinamo Záhřeb 0:1 (4. Oršić).
09.12.2021 Vrba: Zaslouženě jsme postoupili
Sparta Praha na závěr skupinové fáze Evropské ligy porazila Brøndby (2:0) a postoupila do předkola Evropské konferenční ligy. "Mohli jsme být ještě efektivnější, protože jsme si vytvořili minimálně další dvě situace, z nichž jsme mohli dát pojišťovací gól dříve, než jsme ho dali. Odehráli jsme zápas jako doma s Rangers a se Slavií. To znamená, že jsme hráli bezchybně v obraně a čekali jsme na příležitost, která přišla. Dali jsme gól a pak jsme vyztužili obranu a byli důslední. Čekali jsme na brejkové situace. Zápas byl bohužel v určitém časovém úseku ovlivněn vyloučením, po němž jsme hráli v deseti. Soupeř nás zatlačil víc, než jsme chtěli. V momentě, kdy i hosté šli do deseti, jsme zápas kontrolovali. Myslím si, že jsme zaslouženě postoupili do jarní části Evropské konferenční ligy," řekl po utkání sparťanský trenér Pavel Vrba. (ČTK)
09.12.2021 Lozano střídal se zraněním
Neapol na závěr skupinové fáze Evropské ligy porazila Leicester City (3:2), dohrávala však bez Hirvinga Lozana. Mexický reprezentant po srážce s Wilfredem Ndidim krvácel z úst, protože si zřejmě vyrazil zub. (football-italia.net)
09.12.2021 Pekhart neproměnil penaltu
Legia Varšava na závěr skupinové fáze Evropské ligy prohrála se Spartakem Moskva (0:1), čemuž nezabránil ani Tomáš Pekhart, jenž v nastaveném čase neproměnil penaltu. Úřadující polský šampion skončil ve skupině C poslední.
09.12.2021 Evropská liga - výsledky (1)
Výsledky dnešních zápasů Evropské ligy: Antverpy - Olympiakos 1:0 (7. Balikwisha), Fenerbahçe - Frankfurt 1:1 (42. Berisha - 29. Sow), Legia - Spartak Moskva 0:1 (17. Bakajev), Lyon - Rangers 1:1 (49. vlastní Bassey - 42. Wright), Neapol - Leicester 3:2 (4. Ounas, 24. a 53. Elmas - 27. Evans, 33. Dewsbury-Hall), Real Sociedad - PSV Eindhoven 3:0 (43. z penalty a 62. Oyarzabal, 90+3. Sørloth), Sparta - Brøndby 2:0 (43. Hancko, 49. Hložek), Sturm Graz - AS Monaco 1:1 (7. z penalty Jantscher - 30. Volland).
Další expres zprávy
Poslední zápasy
09.12.
Sparta Praha - Brøndby IF
2:0
09.12.
Olympique Lyon - Rangers FC
1:1
09.12.
Real Sociedad - PSV Eindhoven
3:0
09.12.
SK Sturm Graz - AS Monaco
1:1
09.12.
Legia Varšava - Spartak Moskva
0:1
09.12.
SSC Neapol - Leicester City
3:2
09.12.
Royal Antverpy FC - Olympiakos
1:0
09.12.
Fenerbahçe SK - E. Frankfurt
1:1
09.12.
SS Lazio - Galatasaray SK
0:0
09.12.
Marseille - Lokomotiv Moskva
1:0
09.12.
Ludogorec Razgrad - FC Midtjylland
0:0
09.12.
SC Braga - FK Crvena Zvezda
1:1
09.12.
Celtic FC - Real Betis
3:2
09.12.
Ferencvárosi TC - Leverkusen
1:0
09.12.
KRC Genk - Rapid Vídeň
0:1
09.12.
West Ham United - Dinamo Záhřeb
0:1
Všechny zápasy
Následující zápasy
17.02.?
Atalanta Bergamo - Olympiakos
info
17.02.?
FC Barcelona - SSC Neapol
info
17.02.?
Borussia Dortmund - Rangers FC
info
17.02.?
FC Porto - SS Lazio
info
17.02.?
RB Lipsko - Real Sociedad
info
17.02.?
Sevilla FC - Dinamo Záhřeb
info
17.02.?
Sheriff Tiraspol - SC Braga
info
17.02.?
Zenit Petrohrad - Real Betis
info
Všechny zápasy
Anketa
Je pro vás Barcelona největším favoritem na triumf v EL?
Hlasovat